Do základní hmoty rozmíchejte špenát 300g, nejlépe posekané listy, můžete však použít i kvalitní protlak. Přidejte trochu česneku a mléka (200ml), po rozmíchání přidejte strouhanku (100g) a po promíchání nahrubo strouhaný sýr (300g). Nejlepší sýr pro tuto úpravu je určitě plísňový (niva).
Ze vzniklé hmoty tvořte za pomoci namočených rukou nejprve kuličky a ty na pomaštěném plechu roztlačte na stejnoměrné biftečky. Ty pak pečte na pánvi, ale i v troubě (konvektomatu) a podávejte se smetanovým přelivem.
Smetanový přeliv vytvoříte z kysané smetany, mléka, koření (salátové bylinky), cukru, octu nebo citrónové šťávy.
Hmotnost či objem surovin uvedených v receptech je na 1kg syrového Kapří.
15.03.10
Balení Kapří o hmotnosti 0,5 kg určené pro koncové zákazníky.
9.07.09
V rámci realizace nového portálu Třeboňský kapr bylo natočeno video s návodem jak připravit chutné pokrmy z polotovaru Kapří.
FISH MARKET a.s. a Petr Stupka :: SEO konzultace ODEON